Asser Blues met Kees Schipper

Zaterdag 27 januari wordt voor de 32’ste keer de ‘Bluesroute Assen’ gehouden.
Niemand minder dan Kees Schippers & Bemanning zullen zorgen dat de blues in Assen / De Bakker en de Schenker weer zal herleven.

Vanaf zaterdag 27 januari 14.00 uur is er Bluesmuziek in het centrum van Assen en zijn er Workshops bij Podium Zuidhaege.
Vanaf 17.00 uur begint de Early Blues en vanaf 22.00 uur is er livemuziek in 19 horecagelegenheden in de binnenstad van Assen. 
Rond 21:30 uur treedt Kees Schippers & Bemanning bij ons in de zaak op.
.
.
Over Kees

Dit jaar, op zijn 61e , is zanger- gitarist Kees Schipper 48 jaar (!) als muzikant onderweg. Naast podium muzikant was Kees in 1976 een van de eerste popdocenten in Nederland. De laatste jaren treedt Kees niet alleen in Nederland op. Ook speelt Kees steeds vaker in Duitsland, waar hij inmiddels al jaren vaste gast is bij diverse festivals en clubs (o.a. in Dresden en Leipzig.) Old rockers never die!
.
Alvast in de stemming komen?
Luister hier: ‘Mystery train / Boom boom van Schipper & Bemanning‘.

.
.
.
Entree
Entree is d.m.v. een button. Deze is voor € 15,- te verkrijgen bij een vijftal voorverkooppunten: CD afd. Vanderveen, Muziekcafé De Witte Bal, Hotel de Jonge, De Nieuwe Kolk en het VVV.
Op de avond zelf zijn de buttons verkrijgbaar bij alle deelnemende cafés en een centraal verkooppunt, bij de stand aan de marktstraat.
.

Maak eerst uw keuze tussen onze vestigingen